برپایی سفره صبحانه سلامت در روز جهانی غذا
مراسمی بمناسبت روز جهانی غذا (16 اکتبر) در شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمام برگزار شد.
روز جهانی غذا در 16 اکتبر ، مصادف با یکشنبه 24 مهر 1401، برای توجه جهانی به سایه سیاه فقر و گرسنگی و همچنین کیفیت سلامت وعده های غذایی برگزار گردید.
برخی از اهداف روز جهانی غذا عبارتند از:
- تشویق و تحریک ملت ها، سران دولت ها، مراکز بین المللی و نهادهای غیر دولتی به افزارش تولید محصولات کشاورزی برای پایان دادن به گرسنگی
- افزایش آگاهی عمومی ملل و توجه دادن آنها به مساله گرسنگی در جهان
- تشویق انتقال فناوری به کشور های در حال توسعه
- به جوش آوردن همت و مسئولیت بین المللی و ملی برای جنگ علیه گرسنگی، سوء تغذیه و فقر و جلب توجه به تولید و توسعه کشاورزی پایدار
نظر دهید